...
 


Clinic/Toernooi/Evenement 


Door mijn ervaring met verschillende evenementen onder andere vanuit mijn sportopleiding, weet ik wat het inhoud om een goed en vooral ook gezellig evenement te organiseren. Ook weet ik dat er veel werk, tijd en energie in zit om alles op rolletjes te laten verlopen. Met mijn fysieke gesteldheid en al het werk wat ik als zelfstandige ondernemer al op mijn bord neem is deze extra uitdaging om een totaal concept aan te kunnen bieden over mijn persoonlijke grens.

Hierdoor ben ik heel erg blij dat ik dit in samenwerking met Qaiser ( oud NL en wereldkampioen ) op mag pakken. En vooral een heel groot deel uit handen geven. Qaiser heeft buiten alle ervaringen uit de Bundesliga (Duitse competitie) en alle verschillende toernooien ook meer dan 25 Challengers en 6 grote internationale toernooien voor de wereldbond georganiseerd in Nederland sinds 2013. Dit heeft gezorgd dat de sport en zeker het vernieuwde spel en het merk Leonhart een stap vooruit hebben kunnen zetten in Nederland. Zijn netwerk binnen de sport is in alle jaren dat hij fanatiek deze sport beoefend uiteraard heel groot. Veel talenten en spelers met veel passie voor de sport die hij altijd aan kan spreken. Dit zal er zeker aan bijdragen dat we zelden een nee hoeven te verkopen aan welk idee dan ook. Ik heb veel mensen mogen ontmoeten in de tafelvoetbal sport sinds ik ben afgekeurd begin 2019. Maar ik kan me geen betere persoon en persoonlijkheid voorstellen om met zijn en ook mijn ervaring van alle evenementen een succes te kunnen maken. 

Hieronder in de toernooigalerij kunt u een foto impressie krijgen van de toernooien en evenementen waar Tafelvoetbal Nederland aan werkt. Een jong bedrijf met een nieuwe kijk op tafelvoetbal promotie maar uiteraard wel ouderwets gezellige toernooidagen.


Heeft U ook interesse in een leuke dag of dagen in samenwerking of onder leiding van Tafelvoetbal Nederland, Alles op gebied van tafelvoetbal gebied is mogelijk. Neem gerust even contact op met uw wensen en ideeën om het samen tot een geslaagd evenement te maken.E-mailen
Bellen
Map
Info