...
 


WELKOM BIJ TAFELVOETBAL NEDERLAND


Zoals de naam het al zegt, tafelvoetbal moet weer terug komen in heel Nederland! Wat zeg ik....in heel Europa zou er meer tafelvoetbal beschikbaar moeten zijn! Iedereen zou de mogelijkheid moeten hebben om in de buurt te kunnen genieten van de passie en sociale contacten die het spel brengt. Van jong tot oud tafelvoetbal is sport en bewegen voor iedereen! 

De zoektocht naar de beste promotie mogelijkheden en een merk waar ik 100% achter kan staan in alle aspecten is een wonderbaarlijke reis geweest. Met trots en vertrouwen kan ik dan ook eindelijk zeggen dat ik mijn volledige plannen al binnen een jaar compleet heb kunnen maken. Tafelvoetbal Nederland moest en zou de hoogste kwaliteit ,beste speeleigenschappen met een passend prijskaartje vinden. Om het meest sociale spel van de wereld te kunnen promoten en terug te brengen op zoveel mogelijk plekken. Uiteraard was het merk Warrior Table Soccer gelijk boven aan mijn lijst om te testen. Helaas was dat merk niet buiten Amerika verkrijgbaar. Dit was voor Tafelvoetbal Nederland geen sein om het op te geven, want ieder ITSF merk moest en zou in de showroom moeten komen. Vanaf het eerste contact met de professionals en hall of famers van Warrior Table Soccer wist ik dat dit het merk was waar ik mijn passie en vertrouwen 100% in kwijt kon. Extra veiligheid voor de belangrijkste doelgroep die Tafelvoetbal Nederland graag kennis laat maken met het spel, de kinderen natuurlijk! Ook de passie en duidelijkheid in alle antwoorden waren een verademing vanaf dag 1. Daardoor was de beslissing van Tafelvoetbal Nederland de enige juiste om te maken. Dit is het merk waar je op kunt bouwen. En het 2020 model is echt een buitengewoon goede tafel om te bespelen. Nog niet gesproken over de led of blacklight variant. Toen de eerste pallet in de showroom verscheen en de tafels opgebouwd waren heb ik gezocht naar alle mogelijkheden waarom er zo'n groot prijsverschil is met andere toernooi tafels. Maar tot de positieve verbazing van iedereen zijn juist de details bijzonder goed al dan niet beter dan de andere merken. Ongeëvenaarde balcontrole , alle spelers perfect afgewerkt, met de stelpoten op iedere ondergrond waterpas te krijgen.


Mijn eerste doelen die ik vorig jaar Januari 2019 heb gemaakt waren om tafelvoetbal te brengen in alle 12 provincies van Nederland en te zorgen dat iedereen een tafel in de buurt kon vinden om het plezier en de sociale kant te ervaren die zoveel vreugde kan brengen in het leven. Uiteraard is Tafelvoetbal Nederland door het dolle dat niet alleen Nederland een boost gaat krijgen. Maar dat Tafelvoetbal in heel Europa een groter stap naar de toekomst kan zetten. Want vanaf vandaag 11-07-2020 mag Tafelvoetbal Nederland zich exclusief importeur noemen voor heel Europa van het merk WARRIOR TABLE SOCCER! Uiteraard veranderd hierdoor een heleboel achter de schermen, en is de eenmanszaak omgetoverd tot een heuse B.V. om ook daadwerkelijk iedereen te kunnen bedienen bij interesse in dit geweldige merk. En zal er ook geprobeerd worden zo snel mogelijk iedereen kennis te laten maken en een eigen oordeel te laten krijgen over dit kunstwerk uit Amerika.

Uiteraard blijven de andere merken beschikbaar voor verkoop. Want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen en voorkeur. En alles zal altijd uit te proberen zijn in de showroom van Tafelvoetbal Nederland. Want ook al ben ik exclusief distributeur, Tafelvoetbal is er voor iedereen! Het gaat om het sociale spel en de vreugde die het brengt. Daar zal Tafelvoetbal Nederland voor kiezen. Fair Play en samenwerken, dat is de oplossing voor het spel en de sport. En steun elkaars initiatieven, samen zijn we sterk. Zo zal de toekomst van Tafelvoetbal al snel kunnen uitbloeien tot 1 van de grootste sporten.

Met trots en vol goede moed, op naar de toekomst!


Met vriendelijke groet,


Joran Rombouts

Tafelvoetbal NederlandOp facebook www.facebook.com/Tafelvoetbal leest u de meeste updates als eerste van Tafelvoetbal Nederland. Op het YouTube kanaal zullen steeds meer filmpjes met uitleg en beelden komen van Tafelvoetbal anno 2020. Op beide verwelkom ik u uiteraard graag. 


                                    

E-mailen
Bellen
Map
Info